Ние от Медикъл Имеджйнг Сървиз, вярваме че всеки има призвание, а нашето е точно това което правим.

   Продуктите които предлагаме са добре преценени, като качество, надеждност, технически и медицински възможности и не на последни място цена. На практика ние Ви предлагаме апаратура за образна диагностика на световни производители и то от най-доказали те се серии. Критериите са точно дефинирани, максимално качество и издръжливост при оптималната за това цена. Всяка доставяна от нас апаратура е придружена с СЕ сертификат, извършените монтажи и ремонти са съпроводени с писмена гаранция. Ние си позволяваме да инвестираме, като поддържаме на склад резервни части, избягвайки неудобството за спиране на Вашият работен процес, поради време на доставка.

   Стремим се да предлагаме комплексни решения, като доставка, монтаж, сервиз, диагностика и проектни задания за рентгеновите кабинети. Независимо дали сте независим рентгенолог, болница, или медицински център, работата с нас ще ви осигурява стабилност, непрекъсната работа, ефикасност на обслужването, както и намаляване на разходите. Партньорството с една фирма ще Ви спести време и недоразумения.

   Можете да разчитате на нашето безпристрастно мнение. Ще се запознаем в подробности с Вашите изисквания и ще предложим най-адекватното за Вас решение. Ние нямаме за цел да ви продадем стока или услуга „на всяка цена“, предпочитаме да сме Ваш коректен партньор.

   Екипът ни има дългогодишен опит в конкретната сфера – рентгенова и магнитно-резонансна образна диагностика. Разчитаме на нашето образование, многобройните обучения в чужбина и дългогодишният практически опит.

   Нашите отлични инженери, наличните на склад резервни части, както и използването на най-съвременните системите за on-line поддръжка, цели да се намали времето за отстраняване на повреди, и да ви направи по-ефективни като цяло, при диагностика на вашите пациенти.

   С уважение – екипът на Медикъл Имеджйнг Сървиз.